Խմորեղեն

ՓԱԽԼԱՎԱ

Մեղրածոր հայկական խմորեղեն՝ ընկույզի միջուկով։

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

Խմոր
  • 2ձվի դեղնուց
  • 1բաժակ եռման ջուր
  • 1.5 ճաշի գդալ օղի
  • 1.5 ճաշի գդալ քացախ
  • 0.5կգ ալյուր
  • 240գ. կարագ
  • 1 ձու (խմորի վրան քսելու համար)
Միջուկ
  • 2 բաժակ ընկույզ
  • 2 ձվի սպիտակուց
  • 1բ. շաքարավազ
  • 1թ. գդ. դարչին
Օշարակ
  • 300գ. մեղր
  • 4 ճ. գդ. յուղ

Մեկնաբանել

Ձեր էլեկտրոնային հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *