Խմորեղեն

ՄԵՂՐՈՎ ՏՈՐԹ

Բերանում հալչող նրբահամ խմորեղեն։ Խմորը պատրաստվում է գոլորշու վրա։

Պատրաստման եղանակը

Բաղադրիչներ

Խմոր
  • 100գ. կարագ
  • 3 ճաշի գդալ մեղր
  • 2 թեյի գդալ սոդա
  • 3 ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 2-2.5 բաժակ ալյուր
Կրեմ (տարբերակ 1)
  • 300 գրամ կարագ
  • 300 մլ կաթ (տնական)
  • 250 գրամ շաքարավազ
Կրեմ (տարբերակ 2)
  • 300 գրամ կարագ (վալիո)
  • 300 մլ եփած խտացրած կաթ

Մեկնաբանել

Ձեր էլեկտրոնային հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *